691 ΒΕΒ: θα ενισχυθεί, στο πλαίσιο της απόφασης για την παραγωγική αναδιοργάνωση όλων των βιομηχανιών





Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, το 691 ΒΕΒ (Βιομηχανικό Εργοστάσιο Βάσης).

Στη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε και είχε συνομιλία με τη Διοίκηση, καθώς και με το στρατιωτικό και το πολιτικό προσωπικό του Εργοστασίου. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας εξήρε το ρόλο του έμψυχου δυναμικού για την κάλυψη βασικών αναγκών και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Η συγκεκριμένη βιομηχανική μονάδα, έχει ως κύρια αποστολή την παραγωγή προϊόντων για την κάλυψη αναγκών συντήρησης του Στρατού Ξηράς και των λοιπών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και ιατρικό και βιομηχανικό οξυγόνο και άζωτο.

Η δραστηριότητα του συγκεκριμένου εργοστασίου θα ενισχυθεί, στο πλαίσιο της απόφασης για την παραγωγική αναδιοργάνωση όλων των βιομηχανιών και των παραγωγικών μονάδων που υπάγονται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.










Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά