Σε 24 ώρες βρέθηκε το G-3 που έκλεψε ο δόκιμος από το Καστελόριζο - Το είχε πει ότι θα το κάνει



Την επιθυμία του να κλέψει ένα όπλο είχε εκφράσει πρόσφατα σε συνάδελφο του ο δόκιμος αξιωματικός ο οποίος έκανε άνω - κάτω την ΔΑΝ Μέγιστης. Και την έκανε πραγματικότητα στην τελευταία άδεια που είχε λάβει, αφού το αποσυναρμολόγησε και το τοποθέτησε στις αποσκευές του. 

Μέσα σε 24 ώρες, από την περασμένη Πέμπτη - όταν και διαπιστώθηκε η απώλεια του στρατιωτικού τυφεκίου από την αποθήκη οπλισμού - με την βοήθεια και του καταγραφέα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, ταυτοποιήθηκε ο δράστης της κλοπής.

Άμεσα κλιμάκιο της Στρατονομίας μετέβη στην Αριδαία και εντόπισε τον Δόκιμο Αξιωματικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε θάψει το όπλο σε κτήμα ιδιοκτησίας του δόκιμου αξιωματικού στην νότια Αριδαία.

Μετά την απομάκρυνση του, από την αγροτική έκταση, το όπλο παραδόθηκε και φυλάσσεται στον Λόχο Στρατηγείου της 2ας μεραρχίας στην Έδεσσα. Ενώ ο νεαρός αξιωματικός μεταφέρθηκε αεροπορικώς και συνοδευόμενος από το κλιμάκιο της Στρατονομίας, στην ΔΑΝ Μεγίστης.

Ήδη σε βάρος του δόκιμου αξιωματικού έχει επιβληθεί η πρώτη καμπάνα ενώ παράλληλα τρέχει και η ποινική διαδικασία.
onalert
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά