Ελεύθερος ο στρατιώτης για τους πυροβολισμούς στην 1η ΜΑΛ

stratiotes_0-660x330 Ελεύθερος αφέθηκε ο 21χρονος οπλίτης της 2018 Γ ΕΣΣΟ, από τη Θεσσαλονίκη που το πρωί της Δευτέρας είχε ανοίξει πυρ στον αέρα ενώ βρίσκονταν στη σκοπιά στο στρατόπεδο “Ν. Αποστολάκη” της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε.


Ο 21χρονος χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου απολογήθηκε χθες το πρωί στον στρατιωτικό εισαγγελέα και τον ανακριτή και με τη σύμφωνη άποψη και των δύο αφέθηκε ελεύθερος. Η μονάδα του θα αποφασίσει για την περαιτέρω πορεία της στρατιωτικής του θητείας (αναβολή κα.)

Σημειώνεται ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε ανακοίνωση του για το συμβάν σημείωνε πως ο καταδρομέας Α.Π της 2018 Γ ΕΣΣΟ, της 1ης ΜΑΛ «στην περιοχή των Χανίων, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφ. Ανθλγού «Νικολάου Αποστολάκη», και περί ώρα 10:30 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού στην οποία βρισκόταν, κάνοντας χρήση του οπλισμού του (πυρά στον αέρα) και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές.
https://aitoloakarnanianews.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά