Για το Νοέμβριο αναβλήθηκε το δικαστήριο της ΠΟΕΣ με τη ΠΟΜΕΝΣ



Χθες, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, είχε προσδιοριστεί η εκδίκαση, εις βάρος της Πανελ-λήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), της ανακοπής που έχει ασκήσει σωματείο που φέρει καταχρηστικά τον ίδιο τίτλο με την Ομοσπονδία μας και ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί πρωτοβάθμια όργανα εν ενεργεία στρατιωτικών. Το σωματείο “απομίμηση”, το οποίο έχει επιδοθεί σε μια σειρά δαπανηρών ένδικων μέσων εναντίον της Ομοσπονδίας μας, εκπροσωπούμενο μάλιστα από συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο, ζητά την παύση της Π.Ο.Ε.Σ. Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης, για την 2α Νοεμβρίου 2017, ώστε η υπόθεση να συνεκδικαστεί, με την αίτηση ανακοπής που έχει ασκήσει η Π.Ο.Ε.Σ, εις βάρος της Ομοσπονδίας “απομίμηση”.

Ύστερα από τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΘΑ, στη Διαρκή Επιτροπή Εθνι-κής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων και ο πλέον επιφυλακτι-κός, πρέπει να πείσθηκε. Είναι πλέον διακριτό σε όλους, ότι δεν μπορεί να ξεχαστεί, η προσφυγή της Π.Ο.Ε.Σ  ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, για τις περικοπές που επιβλήθηκαν στους μισθούς των εν ενεργεία στρατιωτικών το 2012, που έφερε τη γνωστή σε όλους μας τελεσίδικη ΙΣΤΟΡΙΚΗ δικαστική απόφαση, για επιστροφή των παρακρατηθέντων χρημάτων, η οποία παραμένει ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ και ΔΙΑΡΚΗΣ θέση της Ομοσπονδίας μας. 

Όσο δυναμώνει η φωνή της Π.Ο.Ε.Σ, όσο θα παραμένει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, όσο θα πα-λεύει για την ελπίδα και την προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο των συναδέλφων, τόσο θα εντείνεται η προσπάθεια από πρόθυμους εντολοδόχους, ώστε να δημιουργηθεί τεχνητό κλίμα πόλωσης. Κλίμα το οποίο θα γίνει επιχείρημα με το πρόσχημα της δήθεν διχό-νοιας και της προσχηματικής διάσπασης στις τάξεις των εν ενεργεία στρατιωτικών, με μοναδικό σκοπό να αποτύχει το εγχείρημα της συλλογικής έκφρασης και να σταματήσουν οι τωρινές και μελλοντικές διεκδικήσεις.

Όμως η Π.Ο.Ε.Σ είναι και θα είναι εδώ. Τα προβλήματα τρέχουν και χρειάζονται ισχυρή και δυναμική εκπροσώπηση. Από όλους μας ανεξαιρέτως. 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος  Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800 Ο Γεν. Γραμματέας  Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά