Τι είπαν στους αστυνομικούς οι τρεις Ευέλπιδες που δέχθηκαν την επίθεση στο Μοναστηράκι

Σε κάμερες ασφαλείας και αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχεία οι Αρχές για την ομάδα των περίπου 30 ατόμων που επιτέθηκαν πισώπλατα και χτύπησαν τους τρεις Ευέλπιδες το βράδυ της Κυριακής στο Μοναστηράκι.
© www.cnn.gr
Οι νεαροί περιέγραψαν στους αστυνομικούς πώς έζησαν το περιστατικό:
«... Δεν καταλάβαμε το παραμικρό. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Δεχτήκαμε επίθεση πισώπλατα και ύπουλα. Την ώρα εκείνη πηγαίναμε προς το μετρό, ήμασταν στην περιοχή και δεν φορούσαμε τις στολές μας. Άρχισαν να μας ξυλοκοπούν με μπουνιές και κλωτσιές ..».
Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι Ευέλπιδες έγιναν στόχος μιας από τις τρεις ομάδες κουκουλοφόρων που έδρασαν την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας αφού πρώτα διαλύθηκε η αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στο Σύνταγμα.
Οι ομάδες αυτές άρχισαν να επιτίθενται σε άτομα που έβλεπαν να έχουν ξυρισμένα κεφάλια ή να έχουν τατουάζ με εθνικά σύμβολα. Συνολικά οκτώ άτομα που δεν είχαν καμία σχέση με τις συγκεντρώσεις που γίνονταν εκείνη την ώρα στο κέντρο, δέχτηκαν επιθέσεις από τους κουκουλοφόρους.

msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Με τον πακιστανό ασχολήθηκαν όλοι - Με τους Ευέλπιδες ουδείς...
    Ας ελπίσουμε οτι κάτι θα ξυπνησει στο στρατευμα και στους απόστρατους ολοι είμαστε συνένοχοι με την ψήφο μας 40 χρόνια τωρα. ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά