Τσίπρας-Καμμένος αύριο στον Έβρο για την λήξη του ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ 2015"



Στον Έβρο θα βρεθούν αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την τελική φάση της διακλαδικής άσκησης «Παρμενίων 2015″, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον......... Ψηλό Στάλο στα Λάβαρα του Δήμου Σουφλίου σύμφωνα με Τα Νέα της Θράκης. 

Η άσκηση είναι σε εξέλιξη ήδη από την περασμένη Κυριακή, με σκοπό την εκπαίδευση του προσωπικού σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, και πραγματοποιείται με τη συμμετοχή μονάδων τεθωρακισμένων, του πυροβολικού, του μηχανοκίνητου πεζικού, της πολεμικής αεροπορίας και της αεροπορίας στρατού. 

 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος θα φτάσουν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης λίγο πριν τις 10 το πρωί και θα μεταβούν αμέσως στο Σουφλί.

http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/2015/10/2015_8.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά