Κόντρα Καμμένου- Βενιζέλου για τα υποβρύχια

Η αναφορά του Πάνου Καμμένου στον Ευάγγελο Βενιζέλο για την υπόθεση των υποβρυχίων προκάλεσε την παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έκανε λόγο για θράσος.


«Στηρίζονται στην αντιπολίτευση και μας υβρίζουν. Πώς είναι δυνατόν να ανεχόμαστε αυτό το θράσος;», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να λάβει την απάντηση του Πάνου Καμμένου: «Αν ο κ. Βενιζέλος θεωρεί πως επειδή θα ψηφίσει σήμερα θα του χαρίσουμε την υπόθεση των υποβρυχίων να μην το κάνει. Δεν θα γίνει καμία συναλλαγή. Είτε ψηφίστε είτε όχι για τον Σάφα που αρπαξε τα 500 εκατ. ευρώ είστε υπεύθυνος. Συμφωνίες δεν υπάρχουν. Δεν ζητάμε ψήφο για να σας απαλλάξουμε. Αν θέλετε ρίξτε την κυβέρνηση».
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά