Επίσκεψη Ρώσου Κοσμοναύτη στην 133ΣΜ

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015, ο Ρώσος κοσμοναύτης Anton Shkaplerov, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Χερσονήσου, κ. Ιωάννη Μαστοράκη, επισκέφθηκε την 133 Σμηναρχία Μάχης (133ΣΜ) στο Καστέλι Ηρακλείου Κρήτης, όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Παναγιώτης Δημόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μονάδας και ενημερώθηκε για το έργο και τις δραστηριότητες της, ενώ συνομίλησε με το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό των αεροσκαφών επιφυλακής.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά