Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

Γνωρίζεται ότι την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00 στα Ιωάννινα θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού της Ένωσης η τακτική ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα:
• Απολογισμός έργου της ΕΣΠΕΗΠ.
• Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
• Οικονομικός απολογισμός – ισολογισμός 2014 – προϋπολογισμός 2015.
• Οποιοδήποτε άλλο θέμα ήθελε προταθεί από μέλος της Ένωσης
Τονίζεται ότι η παρουσία σας κρίνετε αναγκαία και επιβεβλημένη, σε περίπτωση δε απουσίας σας μπορείτε, σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο, να εκπροσωπηθείτε από έτερο παρόντα στη Γ.Σ. μέλος της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ., με έγγραφη εξουσιοδότησή σας θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή, η οποία θα παραδοθεί στον Πρόεδρο του Δ.Σ. πριν την έναρξη της Γ.Σ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας της ανωτέρω Γ.Σ. αυτή θα επαναληφθεί χωρίς νέα πρόσκληση στον ίδιο τόπο την επόμενη Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015.
Η αίθουσα που θα διεξαχθεί η ΓΣ ΕΣΠΕΗΠ θα γίνει γνωστή με νεότερη ανακοίνωση.
 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 
 
 
 
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
Ο Γεν. Γραμματέας
 
 
 
 
Λίτσιος Ευάγγελος
Υπίλαρχος (Α)
6977071924
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά