Αντιδρά εύλογα το ΓΕΣ σε δημοσιεύματα για τα εξοπλιστικά

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει σχετικά με δημοσιεύματα στον έντυπο τύπο που αφορούν στην ενεργοποίηση 42 εξοπλιστικών προγραμμάτων και ειδικότερα για τα προγράμματα του Στρατού Ξηράς τα παρακάτω:
>Η προμήθεια 30.630 πυρομαχικών 120 χιλ. για τα άρματα LEO2 καλύπτει τις ελάχιστες επιχειρησιακές απαιτήσεις σε ημέρες αγώνα του αρματικού δυναμικού της χώρας και επιπλέον αξιοποιεί τις δυνατότητες του σύγχρονου άρματος.
>Η εν συνεχεία υποστήριξη Μεταφορικών Ε/Π NH-90 αφορά στην υποστήριξη του στόλου των 20 συνολικά Ε/Π του τύπου NH-90 προκειμένου να επιτευχθεί η πλήρης και διαρκής διαθεσιμότητά τους, και επιπλέον η βέλτιστη και αποτελεσματικότερη συντήρηση του συνόλου των υποσυστημάτων του Ε/Π.
>Η προμήθεια Κατευθυνόμενων Βλημάτων KORNET θα καλύψει ανάγκες ανανέωσης των βλημάτων υψηλής τεχνολογίας, του πλέον σύγχρονου και υψηλής ακριβείας Α/Τ όπλου που διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός Ξηράς. Η προμήθεια θα υλοποιηθεί με την διαδικασία «διαπραγμάτευσης με δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού».
Να σημειωθεί, ότι θεωρούμε εξαιρετικά υγιές το να διατυπώνουν τα επιτελεία τις θέσεις τους, αφού πολύ συχνά γράφονται απίθανα πράγματα και μόνος τρόπος διευκρίνισης των ζητημάτων για τον απλό κόσμο που αγαπά και τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις, είναι να δημοσιοποιούνται ευθαρσώς οι θέσεις της στρατιωτικής ηγεσίας.

http://www.defence-point.gr/news/?p=108540
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά