Στην αντεπίθεση οι Στρατιωτικοί. Τι απάντηση θα δώσει ο Χαρδούβελης;

Της Βάλιας Αμπατζή

Τις επόμενες μέρες έχει να γίνει ο χαμός μεταξύ στρατιωτικών και Χαρδούβελη.
Του δίνουν προθεσμία με εξώδικο εντός τριών ημερών να απαντήσει για τις αποδοχές τους και έπεται και συνέχεια. Εκεί που οι στρατιωτικοί δέχονταν μειώσεις και κάθε είδους αδικία πλέον έχουν το πάνω χέρι, συσπειρώνονται και όλοι μαζί ενωμένοι προχωρούν δυναμικά.

Τώρα που πλέον είναι νόμιμη η ΠΟΕΣ και δεν μπορεί κανένας να τους πειράξει έρχονται τα πάνω κάτω.

Το παράνομο κόψιμο των αποδοχών τους έχει εξοργίσει καθώς βλέπουν ότι με κόλπα η κυβέρνηση προσπαθεί να μην εφαρμόσει την απόφαση ΣτΕ.

Η Κυβέρνηση προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και για να καλύψει το σφάλμα της θέλει να τους κόψει εφάπαξ και πολλά άλλα για να τα δώσει πίσω.

Σύμφωνα με το γκάλοπ των "Στρατιωτικών θεμάτων" το 68% λέει ότι δεν θα τα πάρουν πίσω τα χρήματα. Σύμφωνα με τις δικές μου έρευνες και αποδείχθηκε προσπαθούν να βρουν τρόπο να τους επιστρέψουν ψίχουλα για να τους φιμώσουν. Όχι όλο το ποσό.

Υπομονή.. Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε! Την "έκανε με ελαφρά" ο Στουρνάρας και έβαλαν τον Χαρδούβελη να πληρώσει τα σπασμένα.

Για να δούμε τον νέο Υπουργό Οικονομικών τώρα...
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά