Α. ΔΡΟΥΓΟΣ: Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.


Όπως αποκαλύπτει ο καθηγητής αναλυτής Αθανάσιος Δρουγος:




Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ/ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ ΧΘΕΣ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.
ΑΠΟΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΑΠΟΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2018
ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΓΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ.

ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.
ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ...ΕΝΝΟΩ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ 4...


ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΕΘΑ (Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ..) ΔΕΝ ΔΙΑΚΕΙΝΤΟ ΘΕΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ.
ΓΝΩΣΤΑ ΜΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΩΝ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ.ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά