ΔΡΟΥΓΟΣ: Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ "ΚΑΠΟΙΟΥΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΑΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ (;)ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΤΟ ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.
Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΠΑΣ ΝΕΟΣ Α/ΓΕΣ./ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ/ΦΩΤΟ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΚΗΤΗ ΤΟΥ Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ. ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΜΕΝΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ "ΠΙΑΣΕΙ" ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΣΦΙΓΜΟΥΣ" ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ.....

2)ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ-ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΓΕΕΘΑ-ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ. ΕΠΑΙΖΕ ΔΥΝΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ. ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΕΙΧΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ HOT SPOTS. ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 13ΔΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ Ζ" ΜΑΚ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ.ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΓΗ.

Ο ΑΠΣΤΟΛΑΚΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ "ΚΑΠΟΙΟΥΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΩΝ......ΕΝΩ ΕΠΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟΝ Α/ΓΕΣ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ(ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ) , ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ "ΘΡΑΚΗ" ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΔΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ ΕΒΡΟΥ.
Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΝΩ ΜΕΤΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΒΥΛΗΣ ΣΕ ΓΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΠΑ. ΠΑΝΤΑ Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ. ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ.

3)Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΠΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΡΤΗΓΟ ΜΑΝΟΥΡΗ,(ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΠΑ, ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ Θ.ΖΕΡΒΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ(ΓΟΥΔΙ).
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ/ΤΑΞΗΣ 83 ΤΗΣ ΣΣΕ. ΗΤΟΙ ΟΙ Κ.ΦΛΩΡΟΣ(Υ/ΓΕΕΘΑ)-ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ(ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΓΕΣ/ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ), Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΠΙΚΟΣ ΤΟΥ Γ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ/ΘΕΣ/ΚΗ ΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ(ΚΑΡΕΑΣ) ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ(ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ). ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ -ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ- ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥ 1-2 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ Α/ΓΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ 84 ΤΗΣ ΣΣΕ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ.

4)Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ, ΕΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠΖ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ(ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ) ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ Δ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΓΕΣ(ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ).

5)ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΝΩ ΗΣΑΝ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΣΤΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΜΠΑ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΛΟΓΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ...ΕΠΑΙΖΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΩΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ(ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟ). ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Γ.ΚΑΜΠΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΔΗΜ.ΒΙΤΣΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

6)ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ Α/ΓΕΣ. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΙ Γ.ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ)/ΤΑΞΗΣ 67, Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ (ΤΑΞΗΣ 78/ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ) ΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ (ΤΑΞΗ 79/ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) ΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ -18ΧΡΟΝΙΑ.. ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ Α/ΓΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ Π ΧΑΡΒΑΛΑΣ, , ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΒΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ , ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ, Χ.ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ , ΤΗΝ 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΔΕΝ Ή ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ.

7)ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Α/ΓΕΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΥ(Ι) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΛΙΟΥΜΗ ΠΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΕΥΡΥΤΑΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.

8)ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ο ΝΥΝ Α/ΓΕΝ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ ΠΝ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΩΝ(ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΕΘΑ) ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΑΘΜΟΥΣ (ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥ).
ΤΟ ΣΑΓΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΜΕΣΑ.,

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά