“Να σταματήσει η σπέκουλα με τον Α/ΓΕΣ” λέει το Μέγαρο Μαξίμου




Μέχρι και παρέμβαση των κύκλων του Μαξίμου, έχουμε για τις κρίσεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων. Αφορμή το θέμα της ξαφνικής ασθένειας του νέου Α/ΓΕΣ. Υπήρξαν δημοσιεύματα που υποστήριξαν ότι ήταν γνωστό στην κυβέρνηση και στο ΚΥΣΕΑ ότι ο Αντιστράτηγος Καμπάς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Από το Μέγαρο Μαξίμου λοιπόν λένς : “Ας σταματήσει η  σπέκουλα για τον νέο αρχηγό ΓΕΣ  αντιστράτηγο Καμπά, ότι δήθεν η κυβέρνηση γνώριζε ότι είναι άρρωστος και παρόλα αυτά τον τοποθέτησε Αρχηγό ΓΕΣ.
Ο Α/ΓΕΣ υπέστη ένα επεισόδιο  λίγο μετά το τηλεφώνημα του υπουργού Εθνικής  ‘Αμυνας Β.Αποστολάκη χθες βράδυ όταν και  του ανακοίνωσε ότι τον επιλέξαμε αρχηγό.
Ούτε στις ελληνικές ταινίες δεν γίνονται αυτά…
Αλλά αυτή είναι η αλήθεια”
militaire.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά