Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ



Του Χρήστου Μαζανίτη
Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν υπέστη έμφραγμα, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, αργά το βράδυ της Παρασκευής κι ενώ είχαν περάσει σχεδόν δύο ώρες από την στιγμή που του ανακοινώθηκε ότι προήχθη στην θέση του Αρχηγού ΓΕΣ, ο αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς αισθάνθηκε μία αδιαθεσία, με ενοχλητικό πόνο στο στήθος.
Η σύζυγός του, που είναι νοσηλεύτρια, αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου λίγο μετά αισθάνθηκε πολύ καλύτερα. Όμως, για καθαρά προληπτικούς λόγους, παρέμεινε για να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.
Το μεσημέρι του Σαββάτου πήρε εξιτήριο με όλες τις εξετάσεις να δείχνουν “καθαρές”.



Το ΓΕΕΘΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο διευκρινίζει: «Γνωρίζεται ότι το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτου προβλήματος υγείας και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα».
Εξάλλου ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ αναμένεται να μεταβεί την Κυριακή στην Αθήνα με ελικόπτερο, προκειμένου να συναντηθεί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, αλλά και τον αναπληρωτή Υπουργό, Παναγιώτη Ρήγα. Κι όπως επεσήμαναν χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 πηγές που έχουν επικοινωνία μαζί του, «ένας ασθενής - πολλώ δε μάλλω ένας άνθρωπος που έχει υποστεί έμφραγμα - δεν μπαίνει σε ελικόπτερο, 24 ώρες μετά, για να πετάξει».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο, αμέσως μετά τις συναντήσεις θα παραστεί στο Συμβούλιο Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) προκειμένου να πληρωθούν οι κενές θέσεις που έχουν προκύψει μετά τις νέες τοποθετήσεις Αρχηγών στα Γενικά Επιτελεία, αλλά και τις αποστρατείες ανωτάτων αξιωματικών.


ant1news
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά