Ατύχημα με C-130 στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς

Ο «Ηρακλής» της 356 μοίρας είχε απογειωθεί νωρίτερα απ’ την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα με αρχικό προορισμό το Άκτιο ώστε να παραλάβει από εκεί ιατρικό προσωπικό

Ατύχημα με C-130 στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς

Ένας C-130 καθηλώθηκε στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, μετά από πρόσκρουση με κολόνα που βρίσκεται στην πίστα του αεροδρομίου. 

Ο «Ηρακλής» της 356 μοίρας είχε απογειωθεί νωρίτερα απ’ την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα με αρχικό προορισμό το Άκτιο ώστε να παραλάβει από εκεί ιατρικό προσωπικό. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη συνέχεια κλήθηκε να συνεισφέρει σε αεροδιακομιδή από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Όταν προσγειώθηκε το μεταφορικό αεροσκάφος ακολούθησε το όχημα «Follow Me» που κατεύθυνε το σημείο στάθμευσης. Για άγνωστο λόγο χτύπησε η μία πτέρυγα σε κολόνα. Κλιμάκιο της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών μεταβαίνει στην Κεφαλονιά ώστε οι μηχανικοί να διαπιστώσουν το μέγεθος της ζημιάς. 



Πηγή Lifo

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά