Επέστρεφαν από την ορκωμοσία στο στρατό του 19χρονου και έχασε τη ζωή του πατέρας και κόρη

 

-Επέστρεφαν από την ορκωμοσία στο στρατό του 19χρονου γιου της οικογένειας, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά

Στο πένθος βυθίστηκε ο Δήμος Ήλιδας και θρηνεί δύο από τα θύματα του σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας, με την εμπλοκή μίας νταλίκας και τριών ΙΧΕ αυτοκινήτων, με τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς και πέντε τραυματίες.

Από το ένα όχημα ανασύρθηκε νεκρή μία 12χρονη και ο πατέρας της Α.Κ. 44 ετών, από τα Καλύβια Ήλιδας, ενώ σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο 19χρονος συνοδηγός, ο γιος της οικογένειας, και ελαφρύτερα τραυματισμένη μία 66χρονη γυναίκα.

Η οικογένεια είχε μεταβεί στην Καλαμάτα, για την ορκωμοσία του 19χρονου στο στρατόπεδο της πόλης και στο δρόμο της επιστροφής για την Ηλεία τους περίμενε ο θάνατος.

Τα Καλύβια βυθίστηκαν στο πένθος και ματαιώνονται οι αυριανές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Παντελεήμονα.

Νεκροί από έτερο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο, ανασύρθηκε ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους και ένας άνδρας 38 ετών, ενώ από το ίδιο όχημα σοβαρά τραυματίστηκε ένα αγόρι έξι ετών και ελαφρύτερα μία γυναίκα 38 ετών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της νταλίκας, που είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Κυπαρισσία, έχασε τον έλεγχο του βαρέως οχήματος, βγήκε εκτός δρόμου και στην προσπάθειά του να επαναφέρει το όχημα, ο τράκτορας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, παρέσυρε το πρώτο όχημα και εν συνεχεία στο τροχαίο ενεπλάκησαν άλλα δύο οχήματα.

Στην κυριολεξία η νταλίκα «έλιωσε» τα δύο πρώτα οχήματα που μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών, εγκλωβίζοντας τους άτυχους επιβάτες.

Ο οδηγός της νταλίκας φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Τα Καλύβια Ήλιδας θρηνούν πατέρα και κόρη που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο στην Ελαία | Εφημερίδα Πρωινή (proini.news)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά