Έβρος: Η κατάσταση της υγείας του συνοριοφύλακα που πυροβολήθηκε από την τουρκική πλευρά

Έβρος: Η κατάσταση της υγείας του συνοριοφύλακα που πυροβολήθηκε από την τουρκική πλευρά
INTIME

Καλή κλινική εικόνα εμφανίζει ο Έλληνας συνοριοφύλακας, ο οποίος δέχτηκε πυρά από αγνώστους από την τουρκική πλευρά, κατά τη διάρκεια περιπολίας του, στο Σουφλί Έβρου.

Συναγερμός σήμανε, το απόγευμα του Σαββάτου, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στο Σουφλί Έβρου, μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας συνοριοφύλακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια αποτροπής εισόδου μεταναστών εντός της ελληνικής επικράτειας -οι οποίοι απωθήθηκαν πίσω στις τουρκικές όχθες- ακούστηκαν πυροβολισμοί που προέρχονταν από την τουρκική πλευρά και ο Έλληνας συνοριοφύλακας έπεσε στο έδαφος τραυματισμένος από σφαίρα που τον χτύπησε στην κοιλιακή χώρα, μεταξύ κοιλιάς και βουβωνικής χώρας.

Στη συνέχεια, αφού διακομίστηκε στο νοσοκομείο, χειρουργήθηκε και πλέον νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), με τη ζωή να μη διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά