Παράταση Διάθεσης Στρατιωτικών Ιατρών στα Γενικά Νοσοκομεία Ξάνθης, Σερρών και Δράμας


Με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, εγκρίνεται η παράταση διάθεσης Αξιωματικών (ΥΙ), ειδικότητας «Αναισθησιολογίας», ενός (1) στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και ενός (1) στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, καθώς και Αξιωματικών (ΥΙ) ειδικότητας «Παθολογίας», ενός (1) στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και ενός (1) στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, έως τις 31 Αυγούστου 2024, έπειτα από αίτημα του Υπουργείου Υγείας.

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε:

«Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας συνεχίζει να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία, όπου και όποτε παραστεί ανάγκη. Οι Ένοπλες Δυνάμεις, εκτός από την πρωταρχική αποστολή τους, που δεν είναι άλλη από την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας, διακρίνονται για την πολυεπίπεδη προσφορά τους σε ιδιαίτερα σημαντικούς τομείς της κοινωνικής ζωής. Η παραπάνω απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης στρατηγικής για τη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην προάσπιση της ευημερίας των πολιτών και της ισότιμης πρόσβασής τους στο ύψιστο αγαθό της υγείας».


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά