Η τελετή υποδοχής του λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας!

agia_varvara

Το ιερό λείψανο μεταφέρεται πάνω σε κιλλίβαντα πυροβόλου όπλου στον ομώνυμο δήμο της Αττικής κοντά στο Αιγάλεω, στο πλαίσιο του εορτασμού το 2016 των 80 ετών βίου, διακονίας και προσφοράς της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η υποδοχή γίνεται από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Το ιερό λείψανο θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι και την Κυριακή 24 Μαΐου οπότε θα αναχωρήσει από τον Πειραιά με πλοίο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.
- Ο Ι.Ν. της Αγίας Βαρβάρας θα είναι ανοικτός καθημερινά από τις 07:00 έως και τις 21.00.
- Κατά την παραμονή του ιερού λειψάνου στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί μία και μόνη μεταφορά του στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» ώστε να το προσκυνήσουν οι ασθενείς συμπολίτες μας.

www.crashonline.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά