Κήρυξη επίσημης έναρξης Συνεδρίου «Έρευνα και Τεχνολογία 2013» από ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλο - Συνάντηση ΥΕΘΑ με εκτελεστική διευθύντρια ΕΟΑ


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα κηρύξει  αύριο, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, την επίσημη έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου «Έρευνα και Τεχνολογία 2013», που συνδιοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Άμυνας  και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

 

Η Εκτελεστική Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας (EOA) Claude-France Arnould,  θα έχει στη συνέχεια συνάντηση με τον κ. Αβραμόπουλο  στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στις 12:15 αύριο.

 

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη των κρισίμων τεχνολογιών στην Άμυνα, η εξερεύνηση στον τομέα της καινοτομίας και οι τεχνολογίες αιχμής και διττής χρήσης που θα αναδείξουν τις μελλοντικές ευρωπαϊκές αμυντικές δυνατότητες, θέματα που βρίσκονται και στην ατζέντα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την Ελληνική Προεδρία του  Συμβουλίου της Ε.Ε.

 

Οι εργασίες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2013.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά