Δήλωση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου‏


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Η 25η Μαρτίου είναι μια πολύ μεγάλη θρησκευτική και εθνική γιορτή. Φέτος η γιορτή αυτή συμπίπτει με μια πολύ δύσκολη περίοδο, με χαλεπούς καιρούς, που καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και θύελλες σαρώνουν το διεθνές σκηνικό αλλά και τη γειτονιά μας. Γι’ αυτό και φέτος, ειδικά τα μηνύματα της 25ης Μαρτίου είναι περισσότερο επίκαιρα παρά ποτέ για ολόκληρο το λαό μας, για όλους μας.

 

Ο Ελληνισμός στη διαχρονική του πορεία ανάμεσα στους αιώνες βρέθηκε σε πολλές περιπτώσεις ανάμεσα στις συμπληγάδες της ιστορίας. Δεν τον άλεσαν όμως οι μυλόπετρες. Στάθηκε όρθιος στα πόδια του, ξεπέρασε τα δύσκολα και τράβηξε και πάλι μπροστά. Τα διδάγματα της ιστορίας αλλά και η μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Ελληνισμός τώρα δείχνουν ότι και πάλι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και θα τα βγάλουμε πέρα, υπό την προϋπόθεση ότι θα μείνουμε ενωμένοι, θα κρατήσουμε την εθνική και την κοινωνική μας συνοχή και θα συνδυάσουμε την τόλμη με τη σύνεση, το υψηλό και δυνατό φρόνημα με τη φρόνηση.

 

Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες για τη μεγάλη θρησκευτική και εθνική μας γιορτή».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά