Συναυλία από τους συλλόγους ΑΣΣΥ






Κυριακή 26 Μαΐου 2024
Ανοιχτή Πρόσκληση στη Μουσική Εκδήλωση
«Παραδοσιακοί Σκοποί του Ελληνισμού»

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε σε μια μουσική εκδήλωση με τίτλο «Παραδοσιακοί Σκοποί του Ελληνισμού», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθήνας, την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:30.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει το διακεκριμένο μουσικό σύνολο “Altera Musa”, το οποίο θα παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με παραδοσιακούς σκοπούς από όλη την Ελλάδα.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο Αποφοίτων Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (Σ.Α.Σ), τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Α.Σ.Μ.Υ.) και τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολών Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (Σ.Α.Σ.Μ.Υ.Ν.), στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των μελών των Συλλόγων και της διαρκούς προσπάθειας τους για την πνευματική, πολιτιστική και μορφωτική καλλιέργεια των Αποφοίτων.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Αδρανοποίηση Α.Ε. κι η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση και να απολαύσουμε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο της ελληνικής παράδοσης.
Πληροφορίες Εκδήλωσης:
Ημερομηνία: Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024
Ώρα: 19:30
Τόπος: Αμφιθέατρο Πολεμικού Μουσείου Αθήνας
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά