Δωρεά Κέλλυς (Καλλιόπη) Μπουρδάρα στις ΕΔ

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος υποδέχθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΑΛ. ΠΑΠΑΓΟΥ» του ΓΕΕΘΑ, την καθηγήτρια ιστορίας δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών και πολιτικό κ. Κέλλυ (Καλλιόπη) Μπουρδάρα.

Η κ. Κέλλυ Μπουρδάρα, τιμώντας την μνήμη του πατέρα της Στρατηγού Αλκιβιάδη Μπουρδάρα, προέβη στην δωρεά προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας ενός ακινήτου, προσωπικών αντικειμένων μεγάλης συναισθηματικής αξίας του αείμνηστου πατρός της, καθώς και μεγάλου αριθμού ιστορικών και στρατιωτικών συγγραμμάτων.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε την διακεκριμένη πανεπιστημιακό για την πολύ σημαντική και συμβολική δωρεά της κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην συνεισφορά της στην πολιτική, πολιτιστική και ακαδημαϊκή σκηνή της Χώρας, και εξήρε την ευγενική προσφορά της ως πρότυπο ανιδιοτελούς πράξης εμφορούμενης από τις αρχές και τις αξίες της φιλοπατρίας.

Επισήμανε ότι η σπουδαιότητα αυτής της προσφοράς, πέραν της υλικής, αντικειμενικής και ιστορικής αξίας της, έγκειται στην ηθική της διάσταση και στην καθεαυτή αναγνώριση του θεσμού των Ενόπλων Δυνάμεων, ως εγγυητή της ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας, αντανακλώντας τα ιδεώδη που πρέσβευε και ο αείμνηστος Στρατηγός Αλκιβιάδης Μπουρδάρας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης:

● O Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης.

● Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ

● Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Φραγκίσκος Λελούδας ΠΝ και ο Υπαρχηγός ΓΕΑ Υποπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Πανίδης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά