Φιλοξενία Μελών Οικογενειών Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας


Ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 27 Ιουνίου έως την Παρασκευή 06 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε η τρίτη προγραμματισμένη φιλοξενία (πατήστε εδώ και εδώ) στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) Προσκυνητών στην Κομοτηνή, παιδιών – μελών οικογενειών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, που είτε απώλεσαν την ζωή τους κατά την διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία, είτε συνεχίζουν να μάχονται σε αυτόν.

Συνολικά φιλοξενήθηκαν 30 άτομα, και κατά την διάρκεια της παραμονής τους επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος και το Λαογραφικό Μουσείο Κομοτηνής, ενώ συμμετείχαν και σε μουσική βραδιά που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΑΑΥ.

1 του 8

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά