Σουφλί: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για δήμαρχος ο Αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Μπαλτζής




Την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Σουφλίου ανακοίνωσε ο Αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Μπαλτζής, ως επικεφαλής του συνδιασμού «ΕπιΜένουμε», για τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές που θα διεξαχθούν 


Ο κ.Μπαλτζής ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σουφλίοου το 2019 με την παράταξη του τέως δημάρχου Βαγγέλη Πουλιλιού, αλλά δεν εξελέγη. Τώρα αποφάσισε να είναι υποψήφιος δήμαρχοςε Σουφλίου. Μάλιστα έδωσε και την πρώτη του συνέντευξη σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS radio, όπου ανέφερε πως θα ανακοινώσει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους πολύ αργότερα, όταν αρχίσει επίσημα η προεκλογική περίοδος. Επίσης, μίλησε με αρκετά κολακευτικά λόγια αναφερόμενος στον σημερινό δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο, τον οποίο μάλιστα με άριστα το 10 τον βαθμολόγησε με 8 και όπως είπε: “Δεν είπε κανένας ότι έκανε κακό η δημοτική αρχή του κ.Καλακίκου. Εμείς λέμε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Τον βαθμολογώ με 8 που είναι πολύ καλή βαθμολογία έχοντας άριστα το 10, αλλά υπάρχουν και το 9 και το 10. Εμείς εκεί στοχεύουμε”.

Να θυμήσουμε ότι και ο Σταμάτης Τσιακίρης που ανακοίνωσε επίσης υποψηφιότητα για δήμαρχος Σουφλίου, είχε δηλώσει ότι θα ήταν καλή ιδέα να είναι υποψήφιος με τον σημερινό δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο.







Το βιογραφικό του Γιώργου Μπαλτζή

Σύμφωνα τώρα με το βιογραφικό που δημοσίοευσε στην σελίδα της παράταξης του υποψήφιου δημάρχου Σουφλίου κ.Μπαλτζή:

Ο Γεώργιος Μπαλτζής γεννήθηκε στο Σουφλί, όπου και τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο. Το 1979 εισήλθε με εισιτήριες εξετάσεις στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ). Αποφοίτησε το 1983 ως Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού.

Είναι απόφοιτος:

Όλων των σχολείων του όπλου της ειδικότητας του.

Της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου της Ελλάδας.

Της Σχολής Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας.

Της Στρατιωτικής Ακαδημίας Πολέμου « Γ.ΣΤ. ΡΑΚΟΦΣΚΙ» της Βουλγαρίας





Μεταπτυχιακές σπουδές, MASTER:

Στην «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ» UNIVERSITY OF VELIKO TARNOVO – ST. KYRIL AND ST. METHODIUS, BULGARIA ( Αρ. Αναγν. ΔΟΑΤΑΠ:7-1-512)

Στην «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ-ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» της Στρατιωτικής Ακαδημίας Πολέμου της Βουλγαρίας «Γ.ΣΤ. ΡΑΚΟΦΣΚΙ»( Αριθ. Πιστοποιητικού: Νο 020165/20-07-2003).

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του ως αξιωματικός του Στρατού , υπηρέτησε σε διάφορες Μονάδες, Διοικήσεις και Επιτελεία, θέσεις υψηλής ευθύνης τόσο στη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα για το βαθμό του παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγγλκά

Βουλγαρικά

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Είναι παντρεμένος με την Αραμπατζή Εμμανουέλα κάτοικο Σουφλίου και έχουν δύο παιδιά απόφοιτους ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και δύο εγγόνια. Η κόρη τους δραστηριοποιείται ως ιατρός Βιοπαθολόγος- Μικροβιολόγος στο Σουφλί και ο υιός τους ως ιατρός στη Γερμανία.


/www.evros-news.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά