Φιλοξενία Μελών Οικογενειών Στελεχών των Ειδικών Δυνάμεων της Ουκρανίας

Ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη προγραμματισμένη φιλοξενία (πατήστε εδώ) σε εγκαταστάσεις ΚΑΑΥ της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, παιδιών – μελών οικογενειών στελεχών των Ειδικών Δυνάμεων της Ουκρανίας τα οποία είτε απώλεσαν την ζωή τους κατά την διάρκεια του πολέμου, είτε συνεχίζουν να μάχονται σε αυτόν.

Συνολικά φιλοξενήθηκαν 97 άτομα στις εγκαταστάσεις του ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς Πιερίας, ενώ κατά την διάρκεια της παραμονής τους τα παιδιά συμμετείχαν σε πλήθος δραστηριοτήτων όπως επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, εκμάθηση παραδοσιακών χορών, εκδρομές στις γύρω περιοχές, μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, μαθήματα ιππασίας και διεξαγωγή τουρνουά ποδοσφαίρου.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά