Το ΥΠΕΘΑ θα αναλάβει την Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου Διαδρόμου Προσγειώσεως Μικρών Αεροσκαφών στη Ανάφη

 






Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο Δήμαρχος Ανάφης κ. Ιάκωβος Ρούσσος υπέγραψαν χθες, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, Προγραμματική Σύμβαση για τη «Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου Διαδρόμου Προσγειώσεως Μικρών Αεροσκαφών στη νήσο Ανάφη».

Σκοπός της συγκεκριμένης Συμβάσεως είναι η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου γύρω από τον διάδρομο προσγειώσεως μικρών αεροσκαφών στην Ανάφη σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας, κανονικότητος και αποδοτικότητος των κανόνων της διεθνούς αεροπλοΐας. Η οργάνωση και ο σχεδιασμός του έργου ανατέθηκε στη Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης που αποτελεί τον Φορέα Υλοποιήσεώς του.

Παρόντες στην τελετή υπογραφής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, ήταν ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά