Τελετή Εορτασμού 50 Ετών Λειτουργίας του 401 ΓΣΝΑΤην Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (401 ΓΣΝΑ), τελετή για τη συμπλήρωση 50 ετών αδιάλειπτης λειτουργίας του Νοσοκομείου, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση.

Την τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) «ΑΙΓΕΑΣ» Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης και ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ») Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός του ΓΕΣ, ενώ ο Διοικητής του 401 ΓΝΣΑ Υποστράτηγος Δημήτριος Κασίμος ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή και παρέθεσε σύντομο Ιστορικό του Νοσοκομείου.
Ομιλίες πραγματοποίησαν ο Αντιστράτηγος ε.α. Νευροχειρούργος Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, η Ταξίαρχος ε.α. Χρυσάνθη Αλιγιζάκη - Αγαπάκη και ο Επιστημονικός Διευθυντής του Μουσείου «Μπενάκη» κ. Γεώργιος Μαγγίνης.
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmyShare on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά