Χωρίς την ρύθμιση για το μισθολογικό των ΕΜΘ και των ΟΒΑ το νομοσχέδιο του ΥπΟικ

 


Σε διαβούλευση βγήκε το νομοσχέδιο του Υπουργειου Οικονομικών

Οι στρατιωτικοί περίμεναν να δουν την επίλυση του μισθολογικού των ΕΜΘ και ΟΒΑ όπως είχε υποσχεθεί ο Πρωθυπουργός αλλά προς μεγάλη έκπληξη δεν υπάρχει τίποτα δειτε το εδω:

ΜΕΡΟΣ Γ’ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Άρθρο 22 Παροχές επικουρικού προσωπικού – Τροποποίηση παρ. 5 άρθρου 10 ν. 3329/2005 | Υπουργείο Οικονομικών (opengov.gr)μέχρι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 124 σχόλια 


το αρθρο αυτο αναφερει:

Το πέμπτο εδάφιο της περ. β΄ της παρ. 5 του άρθρου 10 του ν. 3329/2005 (Α΄ 81) τροποποιείται με την αντικατάσταση των λέξεων «τα επιδόματα» από τις λέξεις «τις παροχές» και η περ. β΄ διαμορφώνεται ως εξής:
«β) Το επικουρικό προσωπικό, κατά το χρόνο απασχόλησής του, αμείβεται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου των ίδιων φορέων. Η δαπάνη για την αμοιβή του βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του φορέα, στον οποίο εργάζονται. Η δαπάνη για την αμοιβή του προσωπικού του παρόντος άρθρου δύναται να καλύπτεται και από ενωσιακούς πόρους και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα. Στην περίπτωση του προηγούμενου εδαφίου η διάρκεια της σύμβασης δύναται να ανανεώνεται, πέραν της διετίας και μέχρι τη λήξη των ως άνω προγραμμάτων.
Οι διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας, όπως αυτές για τις άδειες των εργαζομένων και για τις παροχές που αυτοί δικαιούνται, ισχύουν και εφαρμόζονται και για το επικουρικό προσωπικό.»

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά