Ο Πτολεμαϊδιώτης Στρατιωτικός Ιερέας Πατήρ Αθανάσιος Βλαχοδήμος “έτρεξε” στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

 Με 45.000 αθλητές από όλο τον κόσμο διεξήχθη την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος, όπου έτρεξαν δρομείς όλων των ηλικιών . Στην κορυφαία αυτή “Διαδρομή Αγάπης” συμμετείχε για μία ακόμα φορά ο συμπολίτης μας Στρατιωτικός Ιερέας Πατήρ Αθανάσιος Βλαχοδήμος, επιτυγχάνοντας πολύ καλές επιδόσεις .

Για τον καλοσυνάτο Ιερέα η ετήσια αυτή συμμετοχή έχει πολύ μεγάλη σημασία , καθώς το μήνυμα που περνάει είναι ξεχωριστό και αφορά τη συλλογικότητα , την κοινωνική αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πατέρα Αθανάσιο, που έλαβε μέρος. για πολλοστή φορά στο Μαραθώνιο της Αθήνας και του ευχόμαστε πάντα δύναμη , για να ξανατρέξει στο επόμενο αθλητικό “ραντεβού”.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά