ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2023 ΤΟ ΚΕΥΠ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ


Όπως αναφέρει ο βουλευτής Γ. Κοτρωνιάς 

Σήμερα κατά την ορκωμοσία της ΣΤ´ ΕΣΣΟ 2022 μου επιβεβαιώθηκαν αυτά τα οποία μου είχαν προαναγγείλει τα στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης σε σχετική επίσκεψη μου. 
Ότι δηλαδή : Αναβαθμίζεται το ΚΕΥΠ Λαμίας και θα λειτουργήσει ξανά ως κέντρο Νεοσυλλέκτων το οποίο θα υποδέχεται 650 άτομα.
Ήδη το ΓΕΣ με αίτημα του στο ΓΕΕΘΑ εισηγείται την αναβάθμιση η οποία θα γίνει πραγματικότητα μέσα στο 2023 και αφού πρώτα εξασφαλιστεί η παραμονή των υπηρετούντων μόνιμων Ανθυπολοχαγών για να υπάρχει το απαραίτητο για τη λειτουργία προσωπικό.
Οι υποδειγματικές εγκαταστάσεις του, η συνεχής προσπάθεια όλων των παραγόντων της περιοχής, ο Φρούραρχος και το άρτιο και υψηλού επιπέδου μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό που διαχρονικά νοιάζεται για την λειτουργία του κέντρου, συνετέλεσαν στο να κρατήσουμε το ΚΕΥΠ ζωντανό και σήμερα να αναβαθμίζεται ξανά όπως παλιά.
Η λειτουργία του ΚΕΥΠ ξανά ως κέντρο Νεοσυλλέκτων είναι σημαντική για την κοινωνική και εμπορική ζωή της πόλης, αλλά και για την αναβάθμιση της Λαμίας μέσα στο διοικητικό χάρτη της χώρας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά