Αύριο η κηδεία του Θεόδωρου Βλάχου




Η  νεκρωσιμος ακολουθία και η ταφή του Θεόδωρου Βλάχου θα γίνει αύριο Σάββατο 16/7/2022 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας στις 12 το μεσημέρι. 


Δείτε φωτογραφία με τη μεταφορά της σορού του άτυχου 49χρονου Έλληνα πιλότου που ανήρτησε το Samos24.gr

Σάμος Πιλότος

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του άτυχου Έλληνα πιλότου

Η μητέρα και ο αδελφός του άτυχου Έλληνα πιλότου με δάκρυα στα μάτια μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την αγάπη που είχε ο 49χρονος για τα ελικόπτερα και το πάθος του να βοηθά τους συνανθρώπους του.

«Θέλω το παιδί μου ζωντανό, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Θέλω τον Θοδωρή μου πάλι πίσω, θέλω το παιδάκι μου», είπε με λυγμούς η μητέρα του αδικοχαμένου πιλότου.

Οι δικοί του άνθρωποι τον περιέγραψαν ως έναν στοργικό πατέρα, τρυφερό σύζυγο κι υπέροχο γιο και αδελφό.

«Ξέραμε ότι ήταν επικίνδυνη δουλειά. Είχε επιλέξει τη Σάμο γιατί ήταν το νησί που είχε υπηρετήσει

 σαν στρατιωτικός, εκεί και στα Γιάννενα προτιμούσε να πετάει. Ήταν δύσκολα τα πράγματα. Κάθε φορά όμως που πέταγε, με αυτές τις συνθήκες πέταγε, με 7 – 8 μποφόρ, με δύσκολους καιρούς. Έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολα κάθε φορά και κάθε φορά το πλήρωμα λειτουργεί σαν συντονιστής ενός ξένου πληρώματος έτσι ώστε να το κατευθύνει σωστά να ρίξει εκεί που πρέπει να σωθεί ο κόσμος», είπε συντετριμμένος ο αδελφός του πιλότου, Κώστας Βλάχος.

Σάμος: Πριν από χρόνια είχε σώσει το πλήρωμα άλλου ελικοπτέρου

Πριν από χρόνια, όταν εκείνος ήταν πιλότος, η ζωή του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Ήταν εκείνος που κατάφερε να σώσει όλο το πλήρωμα.

«Την άλλη φορά που έπεσαν, αυτός το έφερε διαλυμένο και έζησαν όλα τα παιδάκια. Πάει το παιδάκι μου», είπε απαρηγόρητη η μητέρα του πιλότου


enikos

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά