Πλάτων Φράγκος : Μόνο τον Θεό φοβάμαι…κανέναν και τίποτε άλλο !

  Πλάτων Φράγκος : Μόνο τον Θεό φοβάμαι…κανέναν και τίποτε άλλο ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο έχει χτυπήσει συναγερμός (scrable). Ιπτάμενοι και Τεχνικοί της 336 μοίρας “ΟΛΥΜΠΟΣ” τρέχουνε στα shelter των αεροσκαφών… Η καλύπτρα κλείνει και τα αεροσκάφη τροχοδρομούν για να πάρουν θέση για απογείωση.

Αυτό συνέβη όταν η κάμερα του OPEN βρισκόταν εκεί για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, δύο Τούρκικα αεροσκάφη παραβίασαν το FIR Αθηνών και αμέσως δόθηκε εντολή για άμεση απογείωση.

Είμαστε σε καθημερινή ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή. Το ηθικό του κόσμου και των στελεχών είναι υψηλότατο, υπερέχουμε σε όλα… Αυτό δήλωσε ο Διοικητής της 135 Σμηναρχίας Μάχης Σμήναρχος (Ι) Νικόλαος Γιαπράκας.

Χειριστής F-16 Block 52 Advance Πλάτων Φράγκος
Είμαστε εκπαιδευμένοι να φτάνουμε στα όριά μας και γι αυτό είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και τα κυριαρχικά της δικαιώματα !

Έρχεται ένας απρόσκλητος επισκέπτης, κι εγώ είμαι εκεί για να του δείξω ότι είναι απρόσκλητος και θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στη χώρα του…Οι προκλήσεις είναι αρκετές όποτε υπάρχουν, μας δίνεται εντολή να απογειωθούμε, απογειωνόμαστε και κοιτάμε να τις αντιμετωπίσουμε.

 



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά