Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

 Εορτάστηκε πανηγυρικά σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος στον ομώνυμο Ιερό Ναό του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, από τον Διευθυντή Στρατιωτικών Ιερέων ΓΕΣ Πρωτοπρεσβύτερο Νεκτάριο Μαρκάκη, παρουσία ανωτάτων αξιωματικών, της Διοικήσεως του Νοσοκομείου, Ιατρών, νοσηλευτών και πλήθους πιστών.

Ο π. Νεκτάριος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ιαματική χάρη του Αγίου, που τόσο έχει ανάγκη ο σύγχρονος άνθρωπος και συνέδεσε την λέξη “έλαιον” των μυστηρίων με το “έλεος” του Θεού, το οποίο επιζητούμε σε κάθε Θεία Λειτουργία και Ιερή Ακολουθία ψάλοντας το “Κύριε ελέησον”.

Ο Στρατιωτικός Ιερεύς του Νοσοκομείου Πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος Λιάπης ευχαρίστησε με τη σειρά του του συλλειτουργούντες Ιερείς, το προσωπικό του Νοσοκομείου και τον πιστό λαό για την συμμετοχή του στην πανήγυρη, η οποία πανήγυρις να σημειωθεί ότι διακρινόταν από τον σεμνό και υπέροχο ευτρεπισμό της.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά