Στην αλλαγή διοίκησης στο Στρατόπεδο της 361 ΠΑΠ ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης

 


Τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως της 361 ΠΑΠ Συκουρίου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, στο Στρατόπεδο «ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΥΠ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»

Ο απερχόμενος Διοικητής Αντισυνταγματάρχης κ. Χρήστος Χατζής παρέδωσε την διοίκηση της 361 ΠΑΠ Συκουρίου στον Αντισυνταγματάρχη κ. Αθανάσιο Δεδικούση, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης ΥΠ ΜΕΡΥΠ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Συνταγματάρχη κ. Ιωάννη Στράγκα.

Στη λιτή, αλλά γεμάτη συγκίνηση εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχο Τεμπών Γεώργιος Μανώλης, Διοικητές Στρατιωτικών Μονάδων και Πυροσβεστικής, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μακρυχωρίου κ. Γεώργιος Ντόντος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αμπελακίων κ. Ζήσης Γκανάτσιος, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Γιώργος Νικολάου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Ιερέας π. Θεολόγος και ακολούθησε μικρή δεξίωση για τους προσκεκλημένους.

Στη συνέχεια ο απερχόμενος Διοικητής Χρήστος Χατζής έκλεισε την τελετή παράδοσης – παραλαβής παραδίνοντας αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη, ως επιστέγασμα της άριστης και μακροχρόνιας συνεργασίας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης ευχήθηκε στον απερχόμενο Διοικητή κ. Χρήστο Χατζή, καλή τοποθέτηση και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην 1η Στρατιά Λάρισας. Επίσης, συνεχάρη και ευχήθηκε στο νέο Διοικητή κ. Αθανάσιο Δεδικούση, υγεία προσωπική και οικογενειακή και καλή διοίκηση.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία με τον απερχόμενο Διοικητή κ. Χρήστο Χατζή, εξήρε το υψηλό ηθικό και τον ζήλο του προσωπικού της Μονάδας που εκτελεί με υπερηφάνεια τα καθήκοντά του και τέλος τόνισε ότι η δημοτική Αρχή και ο νέος Διοικητής της 361 ΠΑΠ κ. Αθανάσιος Δεδικούσης, θα συνεχίσουν να ενισχύουν την ήδη καλή συνεργασία.

 onlarissa.gr 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά