Με δομικά τμήματα της ΕΑΒ θα πετούν 285 C-130J σε όλον τον κόσμο

 Σε 2.000 ανέρχονται πλέον τα δομικά τμήματα(regulated assembly), τα οποία έχουν παραδοθεί από την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) στην αμερικανική Lockheed Martin Aeronautics, η οποία κατασκευάζει τα μεταγωγικά αεροσκάφη C-130J Super Hercules. 

Με δομικά τμήματα της ΕΑΒ θα πετούν 285 C-130J σε όλον τον κόσμο
© Παρέχεται από: Newmoney.grΜε δομικά τμήματα της ΕΑΒ θα πετούν 285 C-130J σε όλον τον κόσμο


Μάλιστα, όπως διευκρινίζεται, μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί ούτε ένα τεχνικό σφάλμα, δείγμα της υψηλής ποιότητας της δουλειάς των στελεχών της ΕΑΒ.
«Με τη σημερινή παράδοση επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά η εμπιστοσύνη της Lockheed Martin Aeronautics στην υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει η ΕΑΒ, στον επαγγελματισμό και στην αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού της» σχολίασε η διοίκηση της ελληνικής βιομηχανίας.

Ευχαρίστησε δε, την ομάδα εκτέλεσης του προγράμματος, η οποία εργάζεται με απόλυτη προσήλωση για την ποιοτικά άρτια και εμπρόθεσμη παράδοση των τμημάτων C-130J στο εργοστάσιο της Lockheed Martin Aeronautics στη Marietta της Georgia των ΗΠΑ.

Και πρόσθεσε: «Τα επιτεύγματα της εταιρείας, όπως το σημερινό, είναι αποτέλεσμα του εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας και της καλής φήμης που έχει οικοδομήσει διαχρονικά. Και η πιο τρανή απόδειξη αυτού είναι ότι, μετά και τη σημερινή παράδοση, 285 C130J σε όλο τον κόσμο θα πετούν με ενσωματωμένα τα υποσυγκροτήματα της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας» 

Ας σημειωθεί ότι η κατασκευή των regulated assemblies είναι μέρος του προγράμματος συμπαραγωγής μειζόνων συγκροτημάτων του αεροσκάφους, το οποίο έχει αναλάβει η ΕΑΒ ως μοναδικός προμηθευτής των πελατών της Lockheed Martin Aeronautics παγκοσμίως από το 2010.  

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά