«Ανέγνωρες μορφές της Παναγίας» Έκθεση Αγιογραφίας της Ελένης Αντωνακάκη στο Ηράκλειο

 Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εξωστρέφειας που πραγματοποιεί, αλλά και θέλοντας να τιμήσει ανθρώπους των Γραμμάτων και της Τέχνης της τοπικής κοινότητας, φιλοξενεί Έκθεση Αγιογραφίας της Ελένης Αντωνακάκη με τίτλο «Ανέγνωρες μορφές της Παναγίας».

Η Έκθεση θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Γ. Ανεμογιάννης» του Μουσείου, στη Μυρτιά από τις 8 έως 15 Αυγούστου 2022.

Ώρες επίσκεψης:

Δευτέρα-Παρασκευή: 9.00-13.00 και 19.00-21.00

Σάββατο –Κυριακή-Δευτέρα (15/8): 10.00-12.00 και 18.00-20.00

 

Τα εγκαίνια, τα οποία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος  Αρχιεπίσκοπος Κρήτης  κ.κ. Ευγένιος , θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 8 Αυγούστου και ώρα 20.00.

Η εκδήλωση που υποστηρίζεται από τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, θα πλαισιωθεί με ύμνους και τραγούδια αφιερωμένα στη Θεοτόκο από τη  χορωδία Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου  υπό τη  διεύθυνση της Αργυρώς Ρέππα. Στην εκδήλωση θα διαβαστούν αποσπάσματα από έργα του Νίκου Καζαντζάκη που αναφέρονται στη Θεοτόκο.

Κέρασμα θα προσφερθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Μυρτιάς.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά