Κύπρος: Ατύχημα σε στρατιωτική άσκηση - Οπλίτης πήδηξε στη θάλασσα από ελικόπτερο κι έχασε τις αισθήσεις του

Ο στρατιωτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση του περιγράφεται ως κρίσιμη
Ατύχημα σημειώθηκε σε άσκηση της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, όταν στρατιωτικός πήδηξε στη θάλασσα από ελικόπτερο, στο πλαίσιο άσκησης στην Πάφο.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Άμυνας της Κύπρου, στρατιώτες που βρίσκονταν σε βάρκα πλησίασαν στο σημείο όπου έπεσε ο στρατιώτης και διαπίστωσαν ότι, πέφτοντας στο νερό, είχε χάσει τις αισθήσεις του.Ο στρατιωτικός φέρεται να ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά την περισυλλογή του, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση του περιγράφεται ως κρίσιμη.


protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά