98χρονος οδηγός έπεσε σε δέντρο, σωτήρια επέμβαση στρατιωτικού

 atixima plateia xatzi

Καθοριστική ήταν η άμεση επέμβαση στρατιωτικού που τυχαία βρέθηκε στην πλατεία Χατζή, όπου σημειώθηκε ατύχημα.

Ένα ΙΧ έπεσε πάνω σε δέντρο. Ο οδηγός του οχήματος ηλικίας 98 ετών φαινόταν σοκαρισμένος και με έντονα σημάδια αδιαθεσίας.

Ενώ το αυτοκίνητο είχε χτυπήσει στον κορμό εκείνος συνέχιζε να πατάει γκάζι.

Ο στρατιωτικός που βρέθηκε στο σημείο έσπευσε και ανοίγοντας την πόρτα του συνοδηγού ακινητοποίησε το όχημα. Στη συνέχεια βοήθησε τον υπερήλικα οδηγό να εξέλθει και με χυμούς και νερό να ανακτήσει την επαφή.

Στο σημείο έφτασε η Τροχαία καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 98χρονο στο νοσοκομείο.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν απο θαύμα καθώς σε απόσταση αναπνοής από το σημείο του ατυχήματος βρίσκεται η παιδική χαρά όπου την ώρα εκείνη έπαιζαν δεκάδες παιδιά.


epiruspost

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά