Ήρωας η Υπαξιωματικός ΠΝ Σταματία Παπαδοπούλου- Έσωσε κοπέλες που κινδύνευανΟι κοπέλες είχαν «ανοιχτεί», στην περιοχή φυσούσαν άνεμοι 5 μποφόρ και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν.Δύο νεαρές κοπέλες, τις οποίες είχαν παρασύρει τα ρεύματα ανοιχτά του Ψαθοπύργου, έσωσαν διασώστριες. Η ναυαγοσώστρια Εύη Μητροπούλου και η υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Σταματία Παπαδοπούλου.

Οι κοπέλες είχαν «ανοιχτεί», στην περιοχή φυσούσαν άνεμοι 5 μποφόρ και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν. Τελικά, με τη βοήθεια σκάφους οι γυναίκες διασώστριες τις πλησίασαν, αρχικά τις στήριξαν ψυχολογικά, ενώ ταυτόχρονα κατάφεραν να φθάσουν την σανίδα και να τις βγάλουν με ασφάλεια στην στεριά.

pelop.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά