Αναγνωστης για επανεξέταση σε Δεκέλεια: Είναι άδικο για τα προηγούμενα παιδια








Επιστολή αναγνώστη:







Καλησπέρα διαβάζω τα αποτελέσματα των αθλητικών δοκιμασιών της 23/3/22 που πραγματοποιήθηκαν στην αεροπορική βάση Δεκελείας και βλέπω με μεγάλη μου λύπη ότι όλοι οι υποψήφιοι των δύο ομάδων που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΓΕΑ έχουν επανεξέταση σε χρόνο μιας εβδομάδας.
Εγώ προσωπικά μετακινήθηκα με το παιδί μου από 14/3/22 έως 18/3/22 και συγκεκριμένα με την πρώτη ομάδα διεξαγωγής των ΠΚΕ.
Την 18/3/22 ημέρα διεξαγωγής των αθλητικών δοκιμασιών στην αεροπορική βάση Δεκελείας επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες με κρύο και ισχυρούς ανέμους της τάξεως των 20 με 25 χλμ την ώρα.
Αποτέλεσμα να μην πιάσει τους χρόνους όπως και άλλοι υποψήφιοι.
Ερωτω για ποιο λόγο σήμερα ανακοινώθηκε επανεξέταση όλων των υποψηφίων και των δύο ομάδων;
Δεν είναι άδικο για τα προηγούμενα παιδιά;
Αν ήταν λόγω καιρικών συνθηκών δεν πρέπει για το αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας για αυτά τα παιδιά που απέτυχαν να τα ξανακαλεσουν ν ξανά αγωνιστούν χωρίς δόλο να τα κόψουν αν γίνει αυτό;
Παρακαλώ να γνωστοποιήσετε τους λόγους επανεξέτασης των δύο ομάδων υποψηφίων της 23/3/22.
Οι ημερομηνίες δεν πρέπει να μεταβάλλονται γιατί όταν αποφάσισαν την διενέργεια των ΠΚΕ των στρατιωτικών σχολών μέσα στο Μάρτιο ήξεραν και τις άσχημες καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν.
Επομένως ήταν άτοπο η ματαίωση των σημερινών αγωνισμάτων και να αποφασιστεί για τον οποιοδήποτε λόγο η επανεξέταση των σημερινών υποψηφίων σε χρόνο μεταγενέστερο της τάξης της εβδομάδας.
Τα παιδιά προσπαθούν να ξεχάσουν το άσχημο γεγονός και δυστυχώς σήμερα βλέπουμε πικρία και απογοήτευση με την επανεξέταση της σημερινής ημέρας.
Παρακαλούμε να γνωστοποιησουνε οι υπεύθυνοι το λόγο της συγκεκριμένης απόφασης μιας και στις παρατηρήσεις των αποτελεσμάτων δεν ανακοινώνετε.
Παρακαλούμε για την διενέργεια αθλητικών επαναληπτικών εξετάσεων και για τις ομάδες των πρώτων ημερών σημείο ενδείξεων υπευθυνότητας ,αξιοκρατίας και αξιοπρέπειας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την δημοσίευση του άρθρου.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά