Σοβαρό επεισόδιο με σκάφος του Λιμενικού και τουρκικό αλιευτικό στις Οινούσσες

 

Καστελόριζο: Άγρια καταδίωξη και σύλληψη Τούρκων δουλεμπόρων

Newsroom eleftherostypos.gr

Επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης μεταξύ τουρκικού αλιευτικού και σκάφους του Λιμενικού σε θαλάσσια περιοχή κοντά στις Οινούσσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, στο τουρκικό σκάφος επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία ψάρευαν στο σημείο. Το σκάφος του ελληνικού Λιμενικού Σώματος προσέγγισε τους Τούρκους ζητώντας τους να αποχωρήσουν από τα ελληνικά χωρικά ύδατα, με το τουρκικό πλήρωμα να αγνοεί τα μηνύματά του.

Στη συνέχεια ο χειριστής του αλιευτικού έκανε κίνηση, προκειμένου να εμβολίσει το σκάφος του Λιμενικού, ενώ κατά τη διάρκεια του περιστατικού έγιναν προειδοποιητικές βολές στον αέρα με αποτέλεσμα να υποστεί φθορές το αλιευτικό, το οποίο έβαλε πλώρη για τα τουρκικά παραλία.


Οινούσσες: Σοβαρό επεισόδιο με σκάφος του Λιμενικού και τουρκικό αλιευτικό (eleftherostypos.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Γιατί όλα αυτά τώρα;
    Προσοχή μεγάλη προσπαθούν να δημιουργήσουν αφορμή και για άλλα πράγματα.
    Η εισβολή στην Ουκρανία με το πρόσχημα των ανεξάρτητων περιοχών μπορεί να ανοίξει την όρεξη στο Τούρκο Πρόεδρο ο οποίος είναι σε δύσκολη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά