ΠΟΜΕΝΣ προς ενώσεις ΠΟΕΣ: Δια ζώσης συνάντηση Ενότητας και Διαλόγου στις Ε.Δ.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

     Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

                Η ΠΟΜΕΝΣ πρώτη έθεσε το ζήτημα του διαλόγου και της συναίνεσης μεταξύ των Ενώσεων, προκειμένου να υπερβούμε το παρελθόν και να δυναμώσει η φωνή των εν ενεργεία στρατιωτικών. 

                Η ΠΟΜΕΝΣ και οι Ενώσεις της, στο διάλογο αυτό, δεν έθεσαν καμία προϋπόθεση και κανένα προαπαιτούμενο, γιατί θεωρούμε ότι το πρώτο βήμα πρέπει να είναι η μεταξύ μας δια ζώσης επικοινωνία. 

                Η ΠΟΜΕΝΣ δεν ζήτησε, ούτε πρότεινε "μεσάζοντες",  "διαιτητές" ή "ανεξάρτητες αρχές".  

                Η ΠΟΜΕΝΣ δεν έθεσε ως προϋπόθεση να αποσυρθούν οι ανώνυμες ή ψευδώνυμες καταγγελίες ή οι αγωγές και καταθέσεις σε βάρος των στελεχών της, ούτε έβαλε τις ανόμοιες περιπτώσεις ατομικών υποθέσεων ή υποθέσεων που δεν αφορούν καν στρατιωτικούς "στο ίδιο τσουβάλι" με τις μεταξύ μας εκκρεμότητες

                Η ΠΟΜΕΝΣ δεν αμφισβήτησε τις Διοικήσεις που έχουν εκλέξει οι συνάδελφοι και έχουν εκλεγεί από επίσημα πρακτικά που φέρουν την σφραγίδα των αρμόδιων Πρωτοδικείων, αλλά απευθύνθηκε σε αυτές.

                Η ΠΟΜΕΝΣ δεν επεδίωξε καμία "κοκορομαχία" με δημόσιες αντιπαραθέσεις και τακτικισμούς. 

                Η ΠΟΜΕΝΣ ζήτησε μόνο να υπάρξει απευθείας διάλογος με φυσική παρουσία, οργανωμένα και θεσμικά, και να τεθούν όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν μεταξύ των εμπλεκομένων. Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει συζήτηση, να επιλυθούν οι όποιες εκκρεμότητες και να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα. 

                Το ποιος θέτει σωρεία "προϋποθέσεων" και τορπιλίζει με "τακτικισμούς" τον διάλογο, πριν καν ξεκινήσει, είναι πλέον εμφανές στο σύνολο των στρατιωτικών. 

                Ωστόσο, δεν πτοούμαστε. 

                Η πρότασή μας παραμένει ανοιχτή και σας καλούμε το προσεχές χρονικό διάστημα να βρεθούμε δια ζώσης, να θέσουμε και να συζητήσουμε όλα τα θέματα που εκκρεμούν μεταξύ μας αλλά και τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

                 Δεν έχουμε το δικαίωμα, να χαθεί αυτή η ευκαιρία. Είναι απαίτηση όλων των συναδέλφων μας.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

 

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά