Θεσσαλονίκη: Έφεδροι περπάτησαν 26 χιλιόμετρα για να τιμήσουν την απελευθέρωση της πόλης (φωτο & video)

 
 | 
 ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΑΤΖΗΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στον Λευκό Πύργο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, κατέληξε το απόγευμα της Κυριακής η “Πορεία Ιστορικής Μνήμης“, από μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.

Πρόκειται για αναπαράσταση της εισόδου των ελληνικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη, το 1912, την οποία πραγματοποιούν οι έφεδροι με αφορμή τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης.

Η “Πορεία Ιστορικής Μνήμης” ξεκίνησε περίπου στις 11:00 σήμερα το πρωί με αφετηρία το χωριό Γέφυρα και το Μουσείο Βαλκανικών ΠολέμωνΛίγο πριν τις 18:00 κατέληξε στον Λευκό Πύργο.

Η συνολική απόσταση που διένυσαν και οι 44 έφεδροι που συμμετείχαν στην πορεία ήταν 26 χιλιόμετρα. Μόλις έφτασαν στην πλατεία του Λευκού Πύργου, όλοι μαζί έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Πλήθος κόσμου που έκανε τη βόλτα του στην παραλία άρχισε να χειροκροτά και να φωνάζει “συγχαρητήρια” προς τους έφεδρους.

Θεσσαλονίκη: Έφεδροι περπάτησαν 26 χιλιόμετρα για να τιμήσουν την απελευθέρωση της πόλης (φωτο & video) (thestival.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά