Νέες Εγκαταστάσεις της Εθνικής Στρατιωτικής Αρχής Αξιοπλοΐας

 
Την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ συνοδευόμενος από τον Επιτελάρχη ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Φασούλα επισκέφθηκαν το Στρατόπεδο «ΒΥΡΩΝΑ», προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών μετεγκατάστασης της νεοσυσταθείσας Εθνικής Στρατιωτικής Αρχής Αξιοπλοΐας (ΕΣΑΑ) σύμφωνα με το ν.4609/2019 και το π.δ. 85/2020.

Η ΕΣΑΑ είναι ανεξάρτητη οργανωτικά μονάδα υπαγόμενη απευθείας στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ με αποστολή:

  • Την έκδοση του κανονιστικού πλαισίου αξιοπλοΐας στρατιωτικών αεροναυτικών προϊόντων.
  • Τον έλεγχο – πιστοποίηση της αξιοπλοΐας αεροσκαφών και λοιπών αεροναυτικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται από τις ΕΔ.
  • Την εποπτεία, τον έλεγχο και την πιστοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών των ΕΔ καθώς και νομικών ή φυσικών προσώπων που ασχολούνται με τη σχεδίαση, παραγωγή, συντήρηση αεροναυτικών προϊόντων και εξαρτημάτων ώστε να συμμορφώνονται με τις εφαρμοστέες απαιτήσεις αξιοπλοΐας.
  • Την αναγνώριση Αρχών αξιοπλοΐας της αλλοδαπής.

Η μετεγκατάστασή της ΕΣΑΑ στις νέες κτιριακές υποδομές αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις αρχές Μαΐου 2021.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά