Επίσκεψη Κοντοζαμάνη στην υγειονομική μονάδα του Ελληνικού Στρατού στο ΓΝ Ελευσίνας "Θριάσιο"

 

(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο, όπου σταθμεύει Κινητό Χειρουργείο Εκστρατείας και μια πλήρως στελεχωμένη προνοσοκομειακή μονάδα του Ελληνικού Στρατού, προκειμένου να επικουρήσει το Νοσοκομείο σε περίπτωση βιομηχανικού ατυχήματος στην ευρύτερη περιοχή.

Μετά το τέλος της επίσκεψής του, ο κ. Κοντοζαμάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Το Ε.Σ.Υ. στέκεται όρθιο και παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες σε όλους τους συμπολίτες μας. Από τις υπηρεσίες αυτές δεν εξαιρούνται οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής.

Βρισκόμαστε σήμερα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου, για μια ακόμη φορά, θέλω να τονίσω ότι κατά τη μετατροπή του σε Νοσοκομείο για τη διαχείριση μόνο των κρουσμάτων κορονοϊού, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής .

Καταρχάς, το Νοσοκομείο έχει το προσωπικό και τις υποδομές να αντιμετωπίσει πλήρως οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρήζει άμεσης παροχής βοήθειας.

Το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες του και όλο το υγειονομικό προσωπικό, διακομίζει τα μη επείγοντα περιστατικά σε εφημερεύοντα Νοσοκομεία.

Τα Κέντρα Υγείας Ελευσίνας και Μεγάρων λειτουργούν, πλέον, σε 24ωρη βάση, ακόμη και τις ημέρες που το Θριάσιο Νοσοκομείο ήταν σε εφημερία.

Επίσης, στο χώρο του Θριάσιου Νοσοκομείου σταθμεύει ένα Κινητό Χειρουργείο Εκστρατείας και μια Μονάδα Προνοσοκομειακής Φροντίδας του Ελληνικού Στρατού, προκειμένου να επικουρήσει το Νοσοκομείο, σε περίπτωση που υπάρξει στην περιοχή βιομηχανικό ατύχημα. Γνωρίζουμε όλοι ότι η περιοχή έχει μεγάλες βιομηχανίες και χιλιάδες προσωπικό.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω, στο πρόσωπο του Διοικητή του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που μαζί με όλο το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας και όλους τους υγειονομικούς σε όλη την Ελλάδα, δίνουμε την ύστατη μάχη αυτή τη στιγμή για να νικήσουμε την πανδημία. Θα τα καταφέρουμε”.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά