Πρωτοχρονιά στο Φαρμακονήσι για τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή

 


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μετέβη αρχικά στην Κω, όπου επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 80ής Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ), το 282 Τάγμα Εθνοφυλακής (282 Μ/Κ ΤΕ) και το Λιμεναρχείο Κω, για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ – ΕΛΑΚΤ).

Στη συνέχεια, μετέβη στο Φαρμακονήσι για να υποδεχθεί το Νέο Έτος μαζί με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙΟΥ», όπου και διανυκτέρευσε.

Την Πρωτοχρονιά επισκέφθηκε τους Λειψούς, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Φώτη Μάγγο, παρακολούθησαν τη Δοξολογία και συνομίλησε με Εθνοφύλακες του νησιού.

Τέλος, μετέβη στο Στρατηγείο της 79 ΑΔΤΕ, στη Σάμο, όπου αντάλλαξε ευχές με τα εν υπηρεσία στελέχη.

Καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες, αισιοδοξία και δύναμη.











Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά