Μήνυμα Προέδρου ΠΟΜΕΝΣ για το νέο έτος

 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των πρωτοβάθμιων Ενώσεων της ΠΟΜΕΝΣ, εύχομαι Καλή Χρονιά και Χρόνια πολλά, σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Το ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς αποτελεί την σπίθα της ελπίδας, της προοπτικής και της αισιοδοξίας για ευημερία και ειρήνη.

Εύχομαι το 2021 να είναι για όλους, μια χρονιά ανάπτυξης για την χώρα μας, μια χρονιά που θα αποκατασταθούν χρόνιες αδικίες, μια χρονιά που θα δοθούν λύσεις στα δίκαια αιτήματα μας. 

Είμαστε έτοιμοι να τολμήσουμε, να χαράξουμε νέους δρόμους.

Να είμαστε αισιόδοξοι και να έχουμε πίστη ότι η ΠΟΜΕΝΣ με τη στήριξη όλων των συναδέλφων, σε αγαστή συνεργασία με την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία όπως και των άλλων θεσμικών φορέων, θα πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους εμάς και τις οικογένειές μας.

 Καλή Χρονιά!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Επγός (ΥΔΚ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά