ΠΟΜΕΝΣ και αποζημίωση Νυχτερινής απασχόλησης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                  Η ΠΟΜΕΝΣ υπενθυμίζει στους συναδέλφους ότι ήδη εντός του 2019 έχουμε κινηθεί συλλογικά, με την άσκηση ομαδικών αγωγών για τους ενδιαφερόμενους, για την διεκδίκηση της νυχτερινής αποζημίωσης και του επιδόματος ετοιμότητας. Η διεκδίκηση έχει ήδη καλύψει τα δύο πρώτα έτη εφαρμογής του Νέου Μισθολογίου, 2017 και 2018.
                  Σύντομα δε θα ενημερωθείτε και για την διαδικασία διεκδίκησης των επόμενων ετών, 2019 και 2020. Και αυτό γιατί, δυστυχώς, παρά τις συνεχείς πιέσεις μας, δεν αναμένεται η έκδοση της πολυαναμενώμενης κοινής υπουργικής απόφασης εντός του έτους αφού δεν έχει περιληφθεί σχετικό κονδύλιο στον προϋπολογισμό.
                  Πληροφορούμαστε ότι και άλλα σωματεία, που μέχρι πρότινος προέτρεπαν τους στρατιωτικούς να μην κινηθούν με ομαδικές αγωγές, διαπίστωσαν ότι αυτός είναι τελικά ο μόνος τρόπος να διασφαλισθούν οι αξιώσεις μας και όχι η υποβολή αιτήσεων που παραμένουν στα συρτάρια. Ποτέ δεν είναι αργά να αναγνωρίσουν κάποιοι τα λάθη τους.
                 Η Ομοσπονδία μας θα ενημερώνει τους συναδέλφους για κάθε εξέλιξη πάνω στο ζήτημα αυτό, ώστε να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ από τις εκατοντάδες ώρες νυχτερινής εργασίας που εκτελούν οι στρατιωτικοί.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ
Επγός (ΥΔΚ)
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά